Мъж на 55 години от Чепеларе е задържан с пратка марихуана, на

...
Мъж на 55 години от Чепеларе е задържан с пратка марихуана, на
Коментари Харесай

Закопчаха мъж, докато получава от куриерска фирма пратка с марихуана

Мъж на 55 години от Чепеларе е арестуван с пратка марихуана, на излизане от куриерска компания в Смолян на ул. „ Бузлуджа “.

Това заяви окръжният прокурор Недко Симов. На място е осъществен полеви наркотест, при който сухата зелена тревна маса с тегло 325 грама е реагирала на канабис.

„ По случая е формирано наказателно производства за държане на високорискови наркотични субстанции за разпространяване. Все още сме на първичен стадий “, уточни Симов.

Той посочи, че главната версия е, че мъжът е получил пратката - три полиетиленови плика с наркотичното вещество, за да го популяризира.  

Предстои да бъде назначена експертиза, с цел да се откри наличието на тетрахидроканабинол. „ След като бъде подготвена експертизата, ще се реши какви други доказателства ще са нужни. Ще бъдат разпитани и очевидци, в това число и работещите в куриерската компания “, сподели още Недко Симов.

Задържаният мъж не за първи път влиза в полезрението на полицията със случаи на наркотични субстанции. От прокуратурата показаха, че на този стадий няма индикации да се желае налагане на непрекъсната мярка „ Задържане под стража “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР